A testkép, a testünk szeretete, elfogadása nagy- mértékben befolyásolja, meghatározza mindennapi életünket. A környezetünkben levő szépségideálokkal való összehasonlítások nem könnyítik meg saját testünk szeretetét.

A szépség szubjektív. Lehet, hogy amit valaki szépnek gondol magán, mások kevésbé, vagy amit nem szeret és elutasít más gyönyörűnek lát. A testünkkel való tökéletes kapcsolatról akkor beszélhetünk, ha elfogadjuk, megszeretjük annak tökéletlenségeit. Ebben tudok segítséget nyújtani a képeken keresztül. A testünk elfogadása olyan magabiztosságot nyújt számunkra, amely hatalmas lépés a belső harmóniánk megtalálásához vezető úton. A szépség ezt jelenti. Egy kiegyensúlyozott, csillogó, ragyogó szempárt, kisugárzást. A külső jegyeket a belső szépség díszíti fel, ami csak akkor tud utat törni magának, ha szeretjük a testünket.  Megmutatom, hogy a nő mindig gyönyörű.

Egy-egy ilyen fotózás utazást jelenthet az önismeret, a test megismerése, szeretete útján. Ebben tudok segíteni egy fotózással, ami nem csak egy élmény, hanem egy énkép-túra, egy nagy lépés célunk elérése felé.